محتوای صفحه
يكي از استراتژيهاي اصلي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در تحقق اهداف بلندمدت خود، توسعه مديريت يا به زبان قانون تأسيس سازمان "تهيه و تربيت كادر مديريت"ميباشد. اين استراتژي در راستاي چشمانداز سازمان، يعني پيشگامي در جهاني سازي صنايع كشور در نظر گرفته شده است.
از آنجائيكه يكي از نيازهاي توسعه صنعت كشور وجود كارشناسان و مديران كارآمد و داراي بينش استراتژيك است، سازمان برنامههاي خود را به گونهاي تدوين كرده است كه ضمن حمايت از بهبود عملكرد مديريت در تغيير محيطي و سازماني، قابليت و توانائيهاي كارشناسان و مديران را براي ايفاي نقشهاي آتي توسعه دهد. بر اين اساس محورهاي اصلي فعاليت بر شناسايي ظرفيتها و تواناييهاي موجود و مورد نياز اين سرمايههاي انساني، حفظ و تداوم توسعه ظرفيتها و تواناييهاي ايشان شكل گرفتهاست . در اين جهت دورههاي مختلف فني و مديريتي در حوزههاي مختلف عملياتي، تجاري، مالي، حقوقي، منابع انساني، فناوري اطلاعات، شايستگيهاي مديران و رهبران و ... طراحي شده و به اجرا گذاشته شده است.
طراحي و راهاندازي طرحهاي توسعه و جانشين پروري مديران تحت عناويني نظير مديران فردا و كانونهاي توسعه مديران يكي ديگر از فعاليتهاي ايدرو در جهت توسعه توانمنديها و شايستگيهاي كارشناسان و مديران صنعتي بوده است. همچنين طراحي مدل اختصاصي شايستگيهاي مورد نياز مديران ايدرو و طراحي و راهاندازي بانك اطلاعات مديران صنعت كشور يكي ديگر از اقدامات ايدرو در اين راستا بوده است.
اما علاوه بر توسعه توانمنديها و شايستگيهاي كارشناسان و مديران، بايد در جهت توسعه مديريت در شركتها از طريق طراحي و اجراي برنامههاي توسعه سيستمها و نظامهاي مديريتي در حوزههاي مختلف نظير تعالي سازماني، مديريت استراتژيك، مديريت منابع انساني، مديريت فناوري اطلاعات و تكنيكها و سيستمهاي نوين مديريتي اقدام نمود. در اين راستا سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران طي دهه اخير از طريق تعريف جوايز ملي تعالي سازماني و منابع انساني در سطح بنگاهها، برگزاري و حمايت از برگزاري كنفرانسهاي بين المللي نظير كنفرانسهاي توسعه منابع انساني و مديريت و ارائه تجارب برتر شركت ها در حوزههاي مختلف مديريتي نوين در جهت توسعه مديريت در صنعت كشور گام برداشته است.
همچنین این سازمان در راستای ترویج دانش مدیریت اقداماتی به شرح زیر را به انجام رسانده است:

- مشارکت در برگزاری کنفرانس توسعه منابع انسانی
- مشارکت در برگزاری کنفرانس بينالمللي مدیریت
- مشارکت در برگزاری کنفرانس بينالمللي مديريت و مهندسي توليد
- مشارکت در برگزاری کنفرانس بین المللی تحقیق و توسعه
- حمايت و مشاركت در برگزاري کنفرانس مدیریت تکنولوژی
- مشاركت در برگزاري كنفرانس توسعه نظام تأمين مالي در ايران
همچنین "سازمان مديريت صنعتي "بهعنوان یکی از واحدهای تحت پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، متولي امر توسعه مديريت با انجام وظايفي به شرح زير میباشد:
- کمک به سازمانهای دولتی و خصوصی به منظور بهبود سیستمها و روشهای مدیریت
- افزایش کارایی از طریق اجرای برنامههای مناسب آموزشی
- کمک به مدیران و سیاستگذاران در پیداکردن کمبودها و تنگناهای اجرایی طرحها از طریق مشاوره و تحقیق در مقولههای مدیریت
- برگزاری دورههای مدیریت راهبردی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای در قالب دورههای آموزش آزاد و درازمدت با همکاری دانشگاههای NiceوBordeaux
- برگزاری جایزه تعالی سازمانی
- رتبهبندی شرکتهاي برتر ايران IMI-100))
- رتبهبندی شرکتهای مهندسی، تدارکات و ساخت (EPC)
- برگزاری نخستین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی
سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران با همکاری سازمان مدیریت صنعتی بهعنوان یکی از پیشگامترین نهادهای آموزشی و پرورشی در ایران با همکاری مدارس بینالمللی پرورش مدیر در تراز جهانی، در راستای تحقق اهداف سند چشمانداز ۲۰ ساله، سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی و بهمنظور پاسخگویی و بهرهمندی از کلیه امکانات منابع مالی و بهویژه سرمایههای علمی و انسانی کشور، توسعه ظرفیت مدیریت اقتصادی و صنعتی، توسعه کارآفرینی، محور قراردادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، ارتقای آموزش مهارت و خلاقیت نسبت به اجرای طرح پرورش مدیران تراز جهانی مبادرت ورزیده است.
برگزارکنندگان این دوره سازمان مدیریت صنعتی و مدرسه عالی مطالعات تجاری هستند؛ سازمان مدیریت صنعتی با پشتوانه بيش از ۵۰ سال حضور موثر در فضای اقتصادی و اجتماعی كشور درپی برنامهها و روشهایی بوده است که به توسعه ظرفيت مديريت، تحول و بهسازی سازمانها، اتخاذ استراتژیهای مناسب در راستای طراحی و اجرای تغییر و تحولات موثر برای ارتقای سطح عملکرد و بهرهوری، توسعه دانش نظری و مهارتهای مورد نياز رهبران و مدیران سازمانها و دستيابی به اهداف توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور از طریق مشاوره، آموزش و تحقیق جامه عمل بپوشاند. مدرسه عالی مطالعات تجاری نیز یکی از مراکز آموزش و توسعه مدیران در جهان است که در سال ۱۸۸۱ در کشور فرانسه تأسیس شده است. گفتنی است طی مطالعات انجامشده توسط سازمان مدیریت صنعتی درخصوص تعیین شایستگیهای مدیران در فضای جهانی، ۱۱۰ مدل شایستگی بررسی شده است. طی این فرآیند با مشارکت اندیشمندان مدیریت، صاحبنظران و کارشناسان در زمینه رهبری سازمانی، فهرستی مشتمل بر ۷۷۵ شایستگی مشترک از مجموع مدلها استخراج و در ۲۸ شایستگی دستهبندی شد و درنهایت براساس ۱۳ شایستگی این دوره تدوین شده است.